15e WAAR open in Groningen | RetailDetail

15e WAAR open in Groningen

15e WAAR open in Groningen

De duurzame cadeauwinkelketen WAAR heeft op de Vismarkt in Groningen al de vijfde nieuwe vestiging van dit jaar geopend, de 15e in totaal. WAAR opende in 2014 ook al filialen in Almere, Alkmaar, Zoetermeer en Leiden.

"Ontzettend trots"

"We zijn ontzettend blij met deze nieuwe vestiging in Groningen. De stad heeft een jong publiek, dat geïnteresseerd is in duurzaamheid op een hippe manier: precies wat WAAR doet", zegt directeur Michiel van der Wel. "Dit is bovendien de vijfde vestiging die we dit jaar openen. Iets waar we ontzettend trots op zijn, gezien het minder gunstige economische klimaat."

 

WAAR verkoopt duurzame cadeauartikelen 'met een verhaal': zo heeft de keten producten van enkele fairtrademerken in zijn assortiment, maar verkoopt ze ook artikels die vervaardigd zijn uit hergebruikte materialen en werkt ze samen met organisaties die een betere samenleving proberen te creëren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.