2theloo en Shell gaan wereldwijd samenwerken | RetailDetail

2theloo en Shell gaan wereldwijd samenwerken

2theloo en Shell gaan wereldwijd samenwerken

2theloo en Shell hebben een nieuwe overeenkomst getekend waardoor de toiletwinkels van 2theloo wereldwijd zullen geïmplementeerd worden in de tankstations van Shell. Beide partijen werken al sinds 2011 samen in Nederland en Hongarije.

Nu al in zeven landen

Inmiddels zijn er al 100 dergelijke toiletwinkels te vinden bij de tankstations in België, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Nederland en Hongarije. De samenwerking tussen beide partijen wordt nu uitgebreid.

 

"We hebben door de jaren heen verscheidene toiletverbeteringsprojecten geïmplementeerd en de innovatieve start-up 2theloo sloot het best aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. In een korte periode bleek 2theloo in staat bij ruim 100 vestigingen, in zeven verschillende landen, hun concept te implementeren. Mede door de snelle uitbreiding maar bovenal door de zeer positieve feedback van onze klanten over dit verbeteringsproject hebben wij een globale overeenkomst getekend met 2theloo", zet Klaas Mantel, general manager global convenience retail bij Shell International.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.