2theloo en Shell gaan wereldwijd samenwerken

2theloo en Shell gaan wereldwijd samenwerken

2theloo en Shell hebben een nieuwe overeenkomst getekend waardoor de toiletwinkels van 2theloo wereldwijd zullen geïmplementeerd worden in de tankstations van Shell. Beide partijen werken al sinds 2011 samen in Nederland en Hongarije.

Nu al in zeven landen

Inmiddels zijn er al 100 dergelijke toiletwinkels te vinden bij de tankstations in België, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Nederland en Hongarije. De samenwerking tussen beide partijen wordt nu uitgebreid.

 

"We hebben door de jaren heen verscheidene toiletverbeteringsprojecten geïmplementeerd en de innovatieve start-up 2theloo sloot het best aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. In een korte periode bleek 2theloo in staat bij ruim 100 vestigingen, in zeven verschillende landen, hun concept te implementeren. Mede door de snelle uitbreiding maar bovenal door de zeer positieve feedback van onze klanten over dit verbeteringsproject hebben wij een globale overeenkomst getekend met 2theloo", zet Klaas Mantel, general manager global convenience retail bij Shell International.

Tags: