2theloo naar Franse stations | RetailDetail

2theloo naar Franse stations

2theloo naar Franse stations

WC-keten 2theloo is een samenwerking aangegaan met de Franse spoorwegen en gaat de komende jaren minimaal 44 filialen openen op treinstations in Frankrijk. 2theloo nam onlangs zijn Franse concurrent PointWC over.

Overname PointWC

2theloo wil volgend jaar al op 28 locaties een vestiging openen in Frankrijk. De samenwerking met de Franse spoorwegen maakt deel uit van het plan van het Nederlandse bedrijf om in 2017 wereldwijd 2.000 locaties te hebben.

 

Onlangs nam 2theloo nog PointWC over, dat soortgelijke diensten aanbiedt in Parijs. Die overname heeft meegespeeld bij de beslissing van de SNCF om een samenwerking aan te gaan met 2theloo.

 

2theloo werd in 2011 opgericht en telt momenteel al meer dan 200 toiletwinkels in veertien landen. De winkels openen vooral bij benzinestations, winkelcentra en op metro- en treinstations. De vestigingen van de keten krijgen jaarlijks meer dan 40 miljoen klanten over de vloer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.