53e vestiging van The Athlete’s Foot open in Rotterdam

53e vestiging van The Athlete’s Foot open in Rotterdam

De sneakerformule The Athlete's Foot opende op woensdag 13 mei zijn 53e vestiging in Nederland. Voor de locatie werd het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam gekozen, meteen het derde filiaal in de stad.

Nieuw concept

Uitbater van de nieuwe winkel is ondernemer Ming Fai Tam, die in 2013 ook een COACH-winkel opende in Rotterdam. Die winkel is ondertussen omgebouwd naar The Athlete's Foot. "Het gaat erg goed met de formule", aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete's Foot Nederland.

 

"Alle voormalige COACH-vestigingen zijn vanaf eind maart dit jaar omgebouwd naar The Athlete's Foot. De nieuwe vestiging in Rotterdam, de grootste winkel van The Athlete's Foot in Nederland, is de zevende op rij die geheel naar het nieuwe concept is ingericht, inclusief bijpassende sportlifestylekleding. We zien dat het nieuwe concept een bredere consumentengroep aanspreekt. En, het belangrijkst: de ondernemers die ermee werken, scoren significant beter."

 

Sinds oktober 2014 rolt Euretco een nieuw concept uit bij The Athlete's Foot. Toen openden de eerste twee conceptwinkels in Hoorn en Zoetermeer. Ondertussen maken al zeven vestigingen gebruik van het nieuwe concept. Dit jaar zullen er nog meer winkels van The Athlete's Foot de deuren openen, onder andere in Hoofddorp. Ook zij zullen

Tags: