53e vestiging van The Athlete’s Foot open in Rotterdam | RetailDetail

53e vestiging van The Athlete’s Foot open in Rotterdam

53e vestiging van The Athlete’s Foot open in Rotterdam

De sneakerformule The Athlete's Foot opende op woensdag 13 mei zijn 53e vestiging in Nederland. Voor de locatie werd het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam gekozen, meteen het derde filiaal in de stad.

Nieuw concept

Uitbater van de nieuwe winkel is ondernemer Ming Fai Tam, die in 2013 ook een COACH-winkel opende in Rotterdam. Die winkel is ondertussen omgebouwd naar The Athlete's Foot. "Het gaat erg goed met de formule", aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete's Foot Nederland.

 

"Alle voormalige COACH-vestigingen zijn vanaf eind maart dit jaar omgebouwd naar The Athlete's Foot. De nieuwe vestiging in Rotterdam, de grootste winkel van The Athlete's Foot in Nederland, is de zevende op rij die geheel naar het nieuwe concept is ingericht, inclusief bijpassende sportlifestylekleding. We zien dat het nieuwe concept een bredere consumentengroep aanspreekt. En, het belangrijkst: de ondernemers die ermee werken, scoren significant beter."

 

Sinds oktober 2014 rolt Euretco een nieuw concept uit bij The Athlete's Foot. Toen openden de eerste twee conceptwinkels in Hoorn en Zoetermeer. Ondertussen maken al zeven vestigingen gebruik van het nieuwe concept. Dit jaar zullen er nog meer winkels van The Athlete's Foot de deuren openen, onder andere in Hoofddorp. Ook zij zullen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.