Accent Jobs organiseert Masterclasses met Vlerick Business School

Accent Jobs organiseert Masterclasses met Vlerick Business School

(publireportage) Accent Jobs organiseert sinds begin 2015 Masterclasses in samenwerking met de Vlerick Business School. Tijdens deze informatieve sessies met kwalitatieve sprekers komt u meer te weten over ‘onderhandelen’, ‘innoveren’ en ‘job crafting’.

 

Moving Forward Masterclasses

Accent Jobs legt de lat graag hoog en daarom gaan we enkel voor het beste. We bieden onze sollicitanten geen interim jobs aan, maar mikken meteen op een contract met optie vast. De core business van Accent Jobs draait dan ook rond het rekruteren en selecteren van topmedewerkers die tewerkgesteld worden in een tijdelijke job die uitzicht biedt op een vaste aanwerving.


 Daarnaast willen we ook onze klanten op de hoogte blijven houden van de laatste nieuwtjes en trends in HR-land. Daarom bieden wij verschillende Moving Forward Masterclasses aan.

 
In het najaar van 2016 gaan we verder met onze Moving Forwards in samenwerking met Vlerick Business School. We bieden u een Master Class aan in HR, Sales of Marketing, met als onderwerpen over ‘overhandelen’, ‘innoveren’ en ‘job crafting’. We kijken ernaar uit om u hierop te verwelkomen.


Hier vindt u een kort overzicht van onze nieuwste Master Classes:

  • ‘Onderhandelen als waardecreatie’: Leer onderhandelen als een echte pro. U krijgt doorheen de Moving Forward een inzicht in uw onderhandelingsskills en krijgt tips & tricks mee.

 

  • ‘Nieuwe ondernemende ideeën’: Start-ups, ze slaan er tegenwoordig mee rond uw oren. Van deze nieuwe ondernemingen kunnen we echter meer leren dan we denken. Kom dit alles tijdens onze Moving Forward te weten.

 

  • ‘Job Crafting’: Meer voldoening uit uw job halen, zonder te veranderen van werknemer of functie. Het kan dankzij job crafting.

 
Meer te weten komen of inschrijven? Surf dan naar https://www.accentjobs.be/nl/business/movingforward.