A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan | RetailDetail

A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan

A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan

A.S. Adventure wil de verhuis van zijn Gentse winkel niet onopgemerkt laten voorbijgaan: op 19 en 20 oktober wordt de Kouter in het centrum van de stad omgetoverd tot een basiskamp op de Himalaya.

“Unieke winkelervaring”

Met het tentenkamp wil A.S. Adventure de verhuis op een ludieke manier aankondigen. Momenteel is AS Adventure nog gevestigd in de Veldstraat, maar vanaf 21 oktober zijn de klanten dan welkom in de nieuwe winkel in de Zonnestraat. Daar zullen klanten een unieke winkelervaring krijgen, belooft winkelmanager Bas Nachtergaele.

 

Het monumentale pand met drie verdiepingen werd al in 1922 gebouwd en was oorspronkelijk het thuis van stoffenwinkel Franchomme & Cie. Het werd nu in nauw overleg met de Dienst Monumentenzorg gerestaureerd. Zo werd de buitengevel zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat hersteld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.