A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan | RetailDetail

A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan

A.S. Adventure pakt Gentse verhuis groots aan

A.S. Adventure wil de verhuis van zijn Gentse winkel niet onopgemerkt laten voorbijgaan: op 19 en 20 oktober wordt de Kouter in het centrum van de stad omgetoverd tot een basiskamp op de Himalaya.

“Unieke winkelervaring”

Met het tentenkamp wil A.S. Adventure de verhuis op een ludieke manier aankondigen. Momenteel is AS Adventure nog gevestigd in de Veldstraat, maar vanaf 21 oktober zijn de klanten dan welkom in de nieuwe winkel in de Zonnestraat. Daar zullen klanten een unieke winkelervaring krijgen, belooft winkelmanager Bas Nachtergaele.

 

Het monumentale pand met drie verdiepingen werd al in 1922 gebouwd en was oorspronkelijk het thuis van stoffenwinkel Franchomme & Cie. Het werd nu in nauw overleg met de Dienst Monumentenzorg gerestaureerd. Zo werd de buitengevel zoveel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat hersteld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.