A.S. Adventure start verovering van Frankrijk

A.S. Adventure start verovering van Frankrijk

Na een succesvolle test in Reims-Thillois start outdoorketen A.S. Adventure zijn expansie in Frankrijk. In de lente van volgend jaar opent de groep zijn eerste vestiging in Zuid-Frankrijk, meer bepaald in Cagnes-sur-Mer.

1.500 m² outdooraanbod

Het Belgische A.S. Adventure, sinds februari vorig jaar in Franse handen, opent in het tweede kwartaal van 2017 een 1.500 m² grote vestiging in het winkelcentrum Polygone Riviera in Cagnes-sur-Mer. “Dit betekent de échte start in Frankrijk van het Belgische outdoor & lifestyle merk, na een eerste testwinkel in Reims-Thillois”, zo klinkt het in een persbericht.

 

“Na de overname door PAI Partners in 2015 is de Groep A.S. Adventure van plan zijn ontwikkeling in Frankrijk te versnellen door zich te vestigen in de grote steden en in winkelcentra met een grote visibiliteit”, zegt algemeen directeur Dominique Motte, die echter geen concrete cijfers geeft. “Onze komst naar Polygone Riviera biedt de klanten in Zuid-Frankrijk de kans om ons merk ‑ een 'must' voor globetrotters, natuurliefhebbers en fans van actieve vrijetijdsbeleving ‑ te ontdekken.”

 

De outdoorketen heeft inmiddels al een veertigtal vestigingen telt in België en Luxemburg en eentje bij onze zuiderburen.