Albert Heijn deelt eerste IDB-certificaat uit aan franchiser

Albert Heijn deelt eerste IDB-certificaat uit aan franchiser

De Albert Heijn in Zaltbommel is de eerste franchisewinkel van de supermarktketen die mag pronken met het IDB-certificaat. De bedoeling van het project is om als supermarkt "iedere dag beter" te doen voor klant, buur en medewerker.

Structurele oplossingen

De bedoeling van het certificaat is te zorgen voor structurele oplossingen voor problemen en een grotere tevredenheid bij alle partijen. Albert Heijn deelt het certificaat uit aan winkels die bijdragen aan die opdracht.

 

De Albert Heijn in Zaltbommel is in handen van ondernemer Ferry Boender, die bijzonder tevreden is met de toekenning van het IDB-certificaat. "We hadden wel gehoopt om het te krijgen, maar als het dan zover is, geeft dat veel energie. Het hele team, we zijn met 190 mensen, is ontzettend blij. Wij geloven dat dit certificaat iets is waarmee we de winkel echt beter maken", zegt hij aan Distrifood.

 

Boender was in 2013 ook al de eerste en voorlopig enige franchisenemer van Albert Heijn die een afhaalpunt kreeg dat door het hoofdkantoor zelf werd geopend.

Tags: