Albert Heijn deelt eerste IDB-certificaat uit aan franchiser | RetailDetail

Albert Heijn deelt eerste IDB-certificaat uit aan franchiser

Albert Heijn deelt eerste IDB-certificaat uit aan franchiser

De Albert Heijn in Zaltbommel is de eerste franchisewinkel van de supermarktketen die mag pronken met het IDB-certificaat. De bedoeling van het project is om als supermarkt "iedere dag beter" te doen voor klant, buur en medewerker.

Structurele oplossingen

De bedoeling van het certificaat is te zorgen voor structurele oplossingen voor problemen en een grotere tevredenheid bij alle partijen. Albert Heijn deelt het certificaat uit aan winkels die bijdragen aan die opdracht.

 

De Albert Heijn in Zaltbommel is in handen van ondernemer Ferry Boender, die bijzonder tevreden is met de toekenning van het IDB-certificaat. "We hadden wel gehoopt om het te krijgen, maar als het dan zover is, geeft dat veel energie. Het hele team, we zijn met 190 mensen, is ontzettend blij. Wij geloven dat dit certificaat iets is waarmee we de winkel echt beter maken", zegt hij aan Distrifood.

 

Boender was in 2013 ook al de eerste en voorlopig enige franchisenemer van Albert Heijn die een afhaalpunt kreeg dat door het hoofdkantoor zelf werd geopend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.