Aldi opent vrijdag 3 vestigingen

Aldi opent vrijdag 3 vestigingen

De Duitse discountketen Aldi opent op vrijdag 27 november drie nieuwe vestigingen in Nederland. Het gaat daarbij om winkels in Haalderen, Gronsveld en Winterswijk. In Gronsveld gaat het om een voorlopige locatie.

Duurzaamheid

De winkel in de Burgemeester Frans Cortenraadtstraat in Gronsveld zal in de toekomst nog vervangen worden door een andere winkel, maar om ook klanten in die gemeente van dienst te zijn, wordt er ook daar al een tijdelijke Aldi-vestiging geopend.


De winkels in Haalderen en Winterswijk zijn wel definitief. Beide winkels werden dan ook ingericht volgens het nieuw concept van Aldi. Daarbij is er vooral veel aandacht voor duurzaamheid. Zo wordt de winkel in Winterswijk volledig verwarmd door een warmteterugwininstallatie, die de warmte gebruikt die vrijkomt bij het koelproces.


Eerder deze maand kwam ook al het nieuws dat Aldi in Friesland enkele vestigingen wil verhuizen en dat het daarom op zoek is naar geschikte panden. Zo wil het in Hoorn het pand inpalmen waar voorheen een vestiging van Blokker te vinden was.

Tags: