Amazing Jewelry plant 15 winkels in België | RetailDetail

Amazing Jewelry plant 15 winkels in België

Amazing Jewelry plant 15 winkels in België

Het Deense juwelenwinkelconcept Amazing Jewelry wil volgend jaar ook België veroveren. In een eerste fase staan er winkels gepland in Antwerpen en Brussel, later moeten ook andere centrumsteden volgen.

5.000 winkels binnen 10 jaar

In totaal wil Amazing Jewelry een vijftiental winkels openen in België. In het voorjaar van 2017 moeten er alvast winkels openen in Antwerpen en Brussel, die zullen worden uitgebaat door franchisenemers. “In de trendy winkels zal er steeds iets te beleven vallen, met onze DJ, wedstrijden, evenementen en modeshows”, aldus Nick Boury, die bij de Deense keten verantwoordelijk is voor België.

 

Amazing Jewelry mikt met zijn producten niet op de rijke klant die overal juwelen kan kopen, maar wel op de consument die op zoek is naar mooie maar betaalbare juwelen. Zelf profileert de keten zich "als de H&M of Zara van de juwelen", met prijzen die variëren van 10 tot 100 euro. Tegen eind 2017 wil de Deense keten een honderdtal winkels en binnen tien jaar moeten er dan wereldwijd maar liefst 5.000 zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.