The Athlete's Foot opent deuren in Heerenveen | RetailDetail

The Athlete's Foot opent deuren in Heerenveen

The Athlete's Foot opent deuren in Heerenveen

Sportwinkelketen The Athlete's Foot heeft vandaag in Heerenveen zijn 55e vestiging geopend. De winkel wordt uitgebaat door twee ondernemers die elk al een eigen winkel hebben in Heerenveen.

Tiende met nieuw concept

Anne de Leeuw heeft al een Intersport-winkel, terwijl Jan Steenwijk eigenaar is van Steenwijk Modeschoenen. Samen hebben ze besloten om ook van start te gaan met The Athlete's Foot in Heerenveen.

 

De winkel in Heerenveen is de tiende van de keten die volgens het nieuwe concept werkt. Daarin wordt gekozen voor een bredere doelgroep, met ook aandacht voor sportlifestylekleding. Vorige maand opende The Athlete's Foot ook al vestigingen in Roosendaal en Hoofddorp. De komende jaren moet het aantal winkels nog blijven groeien.

 

The Athlete's Foot is een van oorsprong Amerikaanse keten die ondertussen met meer dan 400 winkels te vinden is in 26 landen. Tegen 2020 heeft de keten de ambitie om het aantal winkels te laten doorgroeien naar 1.000 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.