AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur | RetailDetail

AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur

AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur

AVEVE Retail heeft Erik Haegeman aangewezen als nieuwe groepsdirecteur. Hij neemt vanaf 24 oktober de functie van Herbert Peumans over bij de overkoepelende organisatie voor de divisies Winkels, Machines en Bloem.

Rapporteren aan nieuwe CEO

Haegeman was tot de zomer van 2015 nog aan de slag bij Brico Belgium en volgt als groepsdirecteur Herbert Peumans op, die een nieuwe functie binnen het bedrijf krijgt. Hij zal als groepsdirecteur direct rapporteren aan Eric Lauwers, die enkele maanden geleden aan de slag ging als CEO van Groep AVEVE. Hij volgde in die positie Hendrik Soete op, die met pensioen ging. Lauwers deed daarvoor al ervaring op bij AB InBev.

 

Sabine Devreese blijft aan de slag als divisiedirecteur AVEVE Retail en is dus nog steeds verantwoordelijk voor alle winkels van de groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.