AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur | RetailDetail

AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur

AVEVE Retail heeft nieuwe groepsdirecteur

AVEVE Retail heeft Erik Haegeman aangewezen als nieuwe groepsdirecteur. Hij neemt vanaf 24 oktober de functie van Herbert Peumans over bij de overkoepelende organisatie voor de divisies Winkels, Machines en Bloem.

Rapporteren aan nieuwe CEO

Haegeman was tot de zomer van 2015 nog aan de slag bij Brico Belgium en volgt als groepsdirecteur Herbert Peumans op, die een nieuwe functie binnen het bedrijf krijgt. Hij zal als groepsdirecteur direct rapporteren aan Eric Lauwers, die enkele maanden geleden aan de slag ging als CEO van Groep AVEVE. Hij volgde in die positie Hendrik Soete op, die met pensioen ging. Lauwers deed daarvoor al ervaring op bij AB InBev.

 

Sabine Devreese blijft aan de slag als divisiedirecteur AVEVE Retail en is dus nog steeds verantwoordelijk voor alle winkels van de groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.