Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn | RetailDetail

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Blabloom, een webshop en fysieke winkel met ecologische babyproducten, gaat flink uitbreiden. Om het succes van de webshop te kunnen volgen werd er besloten om te verhuizen naar een nieuw magazijn in Opglabbeek.

15.000 bestellingen

De webshop van Blabloom werd 2,5 jaar geleden opgericht en is sindsdien sterk gegroeid. In 2016 werden er meer dan 15.000 bestellingen verstuurd naar klanten in België en Nederland. Daardoor was de huidige locatie van het magazijn te klein geworden. De fysieke winkel blijft in Houthalen-Oost.

 

Blabloom verkoopt enkel eerlijke babyproducten en werd door de oprichters in de markt gezet, omdat ze zelf vonden dat er te weinig ecologische babyproducten te vinden zijn. “Het ontbreken van goede producten in andere winkels was de belangrijkste reden om 2,5 jaar geleden met Blabloom te starten. Ik merkte dat die zoektocht vaak teleurstellend was. Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers. Ik vond dat het beter kon en greep de kans om Blabloom op te starten”, zegt medeoprichtster Kim Smeets.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.