Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Blabloom, een webshop en fysieke winkel met ecologische babyproducten, gaat flink uitbreiden. Om het succes van de webshop te kunnen volgen werd er besloten om te verhuizen naar een nieuw magazijn in Opglabbeek.

15.000 bestellingen

De webshop van Blabloom werd 2,5 jaar geleden opgericht en is sindsdien sterk gegroeid. In 2016 werden er meer dan 15.000 bestellingen verstuurd naar klanten in België en Nederland. Daardoor was de huidige locatie van het magazijn te klein geworden. De fysieke winkel blijft in Houthalen-Oost.

 

Blabloom verkoopt enkel eerlijke babyproducten en werd door de oprichters in de markt gezet, omdat ze zelf vonden dat er te weinig ecologische babyproducten te vinden zijn. “Het ontbreken van goede producten in andere winkels was de belangrijkste reden om 2,5 jaar geleden met Blabloom te starten. Ik merkte dat die zoektocht vaak teleurstellend was. Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers. Ik vond dat het beter kon en greep de kans om Blabloom op te starten”, zegt medeoprichtster Kim Smeets.