Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys

Belg interim-topman bij speelgoedketen Intertoys
Blokker Holding

Stefaan Vansteenkiste is de nieuwe topman bij speelgoedketen Intertoys. Die aanstelling gebeurt in het kader van de overname van Intertoys door Alteri eerder deze week. Vansteenkiste zal het bedrijf nu leiden tot er een permanente CEO is gevonden. 

Herstructurering

Waarschijnlijk krijgt hij ook de taak om een herstructurering door te voeren, aangezien hij daar heel wat ervaring in heeft opgedaan bij zijn vorige jobs. Zo ging hij in 2015 aan de slag bij technisch dienstverlener Imtech toen die in de problemen kwam en was hij als adviseur van managementbureau Alvarez & Marsal betrokken bij de afwikkeling van het faillissement van winkelbedrijf Macintosh. Dat schrijft De Telegraaf. Daarnaast werkte hij ook bij NS Hispeed, vleesverwerker Vion, telecombedrijf Mobistar en Six Flags België.

 

Intertoys maakte lange tijd deel uit van de Blokker Holding, maar werd in het kader van de nieuwe strategie binnen het bedrijf onlangs van de hand gedaan. Sinds maandag is de Britse investeerder Alteri officieel eigenaar van de speelgoedketen, die bestaat uit ongeveer 400 winkels in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.