Bestel The Future Laboratory’s “Future Forecast 2019”

Elk jaar publiceert The Future Laboratory een bondig en helder rapport over de 50 meest markante culturele verschuivingen die onze consumptiepatronen in 2019 zullen beïnvloeden. Lezers van RetailDetail kunnen het rapport tegen een voordeelprijs bestellen.

 

Klaar voor de toekomst

Het zopas gepubliceerde “Future Forecast 2019” rapport bevat naast deze 50 fenomenen ook exclusieve interviews met vernieuwers, nieuwe “thought-leadership-stukken” van belangrijke disruptors uit diverse branches en een reeks inzichtelijke Lab Notes, waardoor lezers 2019 vol vertrouwen en met essentiële informatie in de hand, tegemoet kunnen treden. Het is dan ook een onmisbaar rapport voor elke ondernemer, CEO en marketeer.


Eén jaar geleden stelden het “Future Forecast 2018” rapport meer dan 5.000 klanten in staat om hun merk en/of bedrijf proactief en succesvol klaar te stomen voor de toekomst. Een toekomst die niet langer spreekwoordelijk “morgen”, maar letterlijk “vandaag” start.


Van de implementatie van adaptief bankieren en het mondig maken van consumenten om hun persoonlijke gezondheidsgegevens te gelde te maken, tot het gebruik van vraaggestuurd ontwerp om het “take-make-waste-model” van de mode te heroverwegen. We kunnen nu reeds stellen dat de volgende 12 maanden zeer transformatief zullen zijn in zowat elke consumentensector. Met alle gevolgen, maar tevens met nieuwe opportuniteiten. 


Neem vandaag nog voorsprong voor morgen en krijg snel en duidelijk inzicht in hoe de belangrijkste aankomende consumentverschuivingen uw merk en bedrijf zullen beïnvloeden. Download daarom het meest complete Future Forecast tot op heden.
 

Het “Future Forecast 2019” rapport is uitsluitend digitaal verkrijgbaar in het Engels. Met de promotiecode “Benelux-FF19” ontvangt u het rapport nu voor slechts £40,00 i.p.v. £45,00. Het rapport is via deze link na checkout onmiddellijk beschikbaar in pdf formaat.