Bever heropent winkels in Houten en Leiden | RetailDetail

Bever heropent winkels in Houten en Leiden

Bever heropent winkels in Houten en Leiden

Outdoorspecialist Bever heeft zowel in Houten als in Leiden een filiaal heropend na een grondige renovatie. Beide winkels werden uitgebreid en voorzien van het nieuwe interieurconcept van de keten.

Tentenshow

De winkel in Houten werd uitgebreid met 600 m² winkeloppervlakte, wat het totaal nu op bijna 2.000 m brengt. De collectie werd daarbij uitgebreid, het interieur werd aangepakt en er is ook een betere integratie met het online kanaal van Bever. Zo zijn er sevicebalies met tablets, zodat klanten extra informatie kunnen opzoeken. Het bedrijf noemt de winkel zelf 'het outdoorcentrum van Nederland'.

 

Het filiaal beschikt ook over shop-in-shops van verschillende merken en er is een testbaan aangelegd om schoenen uit te proberen. Tot slot beschikt de winkel in Houten over een permanente tentenshow van 4.000 m², waar de volledige tentencollectie staat uitgestald.

 

De vestiging in Leiden verhuisde dan weer naar een nieuwe locatie aan de Breestraat, waardoor de winkeloppervlakte aanzienlijk vergroot werd. Ook daar werd het nieuwe interieur ingevoerd.

 

Bever werd 38 jaar geleden opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de A.S. Adventure Group. De keten heeft veertig vestigingen en een eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.