Bever heropent winkels in Houten en Leiden | RetailDetail

Bever heropent winkels in Houten en Leiden

Bever heropent winkels in Houten en Leiden

Outdoorspecialist Bever heeft zowel in Houten als in Leiden een filiaal heropend na een grondige renovatie. Beide winkels werden uitgebreid en voorzien van het nieuwe interieurconcept van de keten.

Tentenshow

De winkel in Houten werd uitgebreid met 600 m² winkeloppervlakte, wat het totaal nu op bijna 2.000 m brengt. De collectie werd daarbij uitgebreid, het interieur werd aangepakt en er is ook een betere integratie met het online kanaal van Bever. Zo zijn er sevicebalies met tablets, zodat klanten extra informatie kunnen opzoeken. Het bedrijf noemt de winkel zelf 'het outdoorcentrum van Nederland'.

 

Het filiaal beschikt ook over shop-in-shops van verschillende merken en er is een testbaan aangelegd om schoenen uit te proberen. Tot slot beschikt de winkel in Houten over een permanente tentenshow van 4.000 m², waar de volledige tentencollectie staat uitgestald.

 

De vestiging in Leiden verhuisde dan weer naar een nieuwe locatie aan de Breestraat, waardoor de winkeloppervlakte aanzienlijk vergroot werd. Ook daar werd het nieuwe interieur ingevoerd.

 

Bever werd 38 jaar geleden opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de A.S. Adventure Group. De keten heeft veertig vestigingen en een eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.