Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch | RetailDetail

Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch

Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch

Outdoorspecialist Bever heeft in Den Bosch een nieuwe winkel van meer dan 750 m² geopend, waar de keten online en offline ervaringen zal combineren, met onder andere click & collect.

Online bestellen in winkel

Klanten zullen in de winkel niet enkel online bestellingen kunnen ophalen, ze zullen er ook online bestellingen kunnen plaatsen. Die worden daarna gratis thuisbezorgd. Zo wil Bever het volledige assortiment altijd beschikbaar maken.

 

"Het is een lang gekoesterde wens van Bever om een winkel te openen in Den Bosch en wij zijn dan ook verheugd dat wij zo'n mooi pand hebben gevonden op deze centrale locatie. Bever hoopt de Noord-Brabanders nu beter te kunnen voorzien van alle producten die nodig zijn om actief buiten te zijn", zegt CEO Greg Nieuwenhuys.

 

Bever werd 37 jaar geleden opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de A.S. Adventure Group. De keten heeft 40 vestigingen en een eigen webwinkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.