Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch | RetailDetail

Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch

Bever opent omnichannelwinkel in Den Bosch

Outdoorspecialist Bever heeft in Den Bosch een nieuwe winkel van meer dan 750 m² geopend, waar de keten online en offline ervaringen zal combineren, met onder andere click & collect.

Online bestellen in winkel

Klanten zullen in de winkel niet enkel online bestellingen kunnen ophalen, ze zullen er ook online bestellingen kunnen plaatsen. Die worden daarna gratis thuisbezorgd. Zo wil Bever het volledige assortiment altijd beschikbaar maken.

 

"Het is een lang gekoesterde wens van Bever om een winkel te openen in Den Bosch en wij zijn dan ook verheugd dat wij zo'n mooi pand hebben gevonden op deze centrale locatie. Bever hoopt de Noord-Brabanders nu beter te kunnen voorzien van alle producten die nodig zijn om actief buiten te zijn", zegt CEO Greg Nieuwenhuys.

 

Bever werd 37 jaar geleden opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de A.S. Adventure Group. De keten heeft 40 vestigingen en een eigen webwinkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.