Bijenkorf schrapt papier bij inkoop

Bijenkorf schrapt papier bij inkoop

Warenhuisketen De Bijenkorf vereenvoudigt de inkoop door zijn medewerkers. Personeelsleden kunnen voortaan met een speciaal ontwikkelde app rechtstreeks bestellen vanaf een iPad.

Einde van oude stapel papieren?

De medewerker kan offline door de winkel lopen en vanuit een interface inkopen bij een groot deel van de leveranciers van de Bijenkorf. In de app kan hij bovendien bepalen waar de orders moeten worden afgeleverd. Volgens Emerce betekent dit meteen het einde van het doorpluizen van stapels geprinte Excelbestanden of verschillende computersystemen.

 

Zodra de medewerker met zijn iPad weer online is, worden de bestellingen verzonden. De app kan bovendien ook oude Excelsheets verwerken, waardoor ook bestaand werkmateriaal aan de app kan worden toegevoegd. Experts verwachten dat tablets met 'single function apps' voor het bedrijfsleven voor een nieuwe fase in de mobiele revolutie gaan zorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zooplus groeit met vijfde in derde kwartaal

20/10/2017

In het derde kwartaal van 2017 is de omzet van huisdierenwebshop Zooplus met 22% gegroeid naar 277 miljoen euro. Daarmee zet het bedrijf de groei van de eerste kwartalen verder.

Action opent duizendste winkel

20/10/2017

Morgen is een belangrijke dag voor discounter Action: dan opent de keten in Gorinchem zijn duizendste vestiging. Het neemt daarvoor zijn intrek in een pand waar voorheen Charles Vögele en Aldi te vinden waren.

RetailDetail Magazine #5 staat online

18/10/2017

Op de cover van de oktobereditie van RetailDetail Magazine prijkt de nieuwe CEO van e5 mode, Alexander Talpe. Verder in dit nummer: een uitgebreid dossier over winkelvastgoed en stadsmobiliteit.

Nederlandse brillenverkoper Eyelove nu ook in België

18/10/2017

Het Nederlandse Eyelove, een prijzenbreker op de brillenmarkt, opent vandaag zijn eerste twee winkels in België. Daarnaast worden er ook al gesprekken gevoerd om snel nog meer vestigingen te openen.

Richemont verwacht forse winststijging voor eerste halfjaar

17/10/2017

Het Zwitserse luxebedrijf Richemont, eigenaar van onder andere horlogemerk Cartier, verwacht dat de winst voor de eerste helft van het boekjaar met maar liefst 80% de hoogte in gaat. De omzet gaat met meer dan 10% vooruit.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Back to top