Bijenkorf schrapt papier bij inkoop | RetailDetail

Bijenkorf schrapt papier bij inkoop

Bijenkorf schrapt papier bij inkoop

Warenhuisketen De Bijenkorf vereenvoudigt de inkoop door zijn medewerkers. Personeelsleden kunnen voortaan met een speciaal ontwikkelde app rechtstreeks bestellen vanaf een iPad.

Einde van oude stapel papieren?

De medewerker kan offline door de winkel lopen en vanuit een interface inkopen bij een groot deel van de leveranciers van de Bijenkorf. In de app kan hij bovendien bepalen waar de orders moeten worden afgeleverd. Volgens Emerce betekent dit meteen het einde van het doorpluizen van stapels geprinte Excelbestanden of verschillende computersystemen.

 

Zodra de medewerker met zijn iPad weer online is, worden de bestellingen verzonden. De app kan bovendien ook oude Excelsheets verwerken, waardoor ook bestaand werkmateriaal aan de app kan worden toegevoegd. Experts verwachten dat tablets met 'single function apps' voor het bedrijfsleven voor een nieuwe fase in de mobiele revolutie gaan zorgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


KaDeTe, ’s werelds eerste startup-supermarkt, opent in Berlijn

22/02/2018

In Berlijn opent volgende maand KaDeTe, ’s werelds eerste startupsupermarkt. De fysieke marktplaats geeft startende merken en bedrijven de kans om in contact te komen met zowel consumenten als inkopers.

"Geen grote verrassing" mocht Unilever voor Rotterdam kiezen

22/02/2018

Volgens de Financial Times maakt Rotterdam en niet Londen de meeste kans om het hoofdkantoor van het Brits-Nederlandse Unilever te krijgen. De zakenkrant baseert zich daarvoor op bronnen uit politieke middens.

Recordcijfers voor Henkel

22/02/2018

Het Duitse Henkel heeft er een sterk 2017 opzitten, met zowel op vlak van omzet als op vlak van winst absolute recordcijfers. Zo wist het bedrijf voor het eerst de grens van 20 miljard euro omzet te doorbreken.

Hudson’s Bay schroeft Nederlandse ambities terug

22/02/2018

De komende weken openen drie vestigingen van Hudson’s Bay de deuren in Nederland. Het gaat over warenhuizen in Enschede, Amersfoort en Haarlem. Wel schroeft de keten ondertussen de ambities terug.

Walmart kan online groei niet aanhouden

21/02/2018

De Amerikaanse retailreus Walmart heeft in het laatste kwartaal van 2017 een teleurstellende online groei gekend. De online omzet steeg nog wel met een kwart, maar dat was een stuk minder dan verwacht.

Consolidatie bij Amerikaanse ketens in strijd tegen Amazon

21/02/2018

De Amerikaanse retailer Albertsons heeft zijn sectorgenoot Rite Aid overgenomen, nadat die laatste eerder ook al een flink aantal winkels verkocht had aan Walgreens. De overnames zijn vooral een reactie op de opmars van Amazon en andere online spelers.

Back to top