Blokker ‘nieuwe stijl’ opent in Nijmegen

Blokker ‘nieuwe stijl’ opent in Nijmegen

Morgen opent in Nijmegen één van de zeven vestigingen van Blokker die zijn ingericht volgens het nieuwe concept. Eerder openden er al zes dergelijke vestigingen en Blokker zegt dat het daar voorlopig bij blijft.

Omnichannel

De winkel zal zijn deuren openen op de Broerstraat 25, waar al 35 jaar een Blokker gevestigd is. Nu wordt het dus één van de zeven winkels waar het nieuwe concept uitgetest wordt. De andere zes winkels bevinden zich in Amsterdam (2), Den Haag, Eindhoven, Alkmaar en Alphen aan den Rijn.

 

Blokker heeft binnen de nieuwe winkelformule het assortiment en de invulling van de winkels volledig aangepast. Zo kunnen klanten er de producten van Douwe Egberts vinden en er ook hun D.E.-punten inwisselen. Verder wordt er ook meer aandacht geschonken aan omnichannel: klanten kunnen in de winkels online bestellingen plaatsen en ook de medewerkers in de winkel beschikken over tablets, waarmee ze klanten snel informatie kunnen geven.

 

Blokker gaat de komende maanden de prestaties van de nieuwe winkels en de ervaringen van de klanten in kaart brengen, om na te gaan of het concept in de toekomst verder uitgerold zal worden.

Tags: