Blokker ‘nieuwe stijl’ opent in Nijmegen | RetailDetail

Blokker ‘nieuwe stijl’ opent in Nijmegen

Blokker ‘nieuwe stijl’ opent in Nijmegen

Morgen opent in Nijmegen één van de zeven vestigingen van Blokker die zijn ingericht volgens het nieuwe concept. Eerder openden er al zes dergelijke vestigingen en Blokker zegt dat het daar voorlopig bij blijft.

Omnichannel

De winkel zal zijn deuren openen op de Broerstraat 25, waar al 35 jaar een Blokker gevestigd is. Nu wordt het dus één van de zeven winkels waar het nieuwe concept uitgetest wordt. De andere zes winkels bevinden zich in Amsterdam (2), Den Haag, Eindhoven, Alkmaar en Alphen aan den Rijn.

 

Blokker heeft binnen de nieuwe winkelformule het assortiment en de invulling van de winkels volledig aangepast. Zo kunnen klanten er de producten van Douwe Egberts vinden en er ook hun D.E.-punten inwisselen. Verder wordt er ook meer aandacht geschonken aan omnichannel: klanten kunnen in de winkels online bestellingen plaatsen en ook de medewerkers in de winkel beschikken over tablets, waarmee ze klanten snel informatie kunnen geven.

 

Blokker gaat de komende maanden de prestaties van de nieuwe winkels en de ervaringen van de klanten in kaart brengen, om na te gaan of het concept in de toekomst verder uitgerold zal worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.