Blokker Holding benoemt nieuwe directeur speelgoed

Blokker Holding benoemt nieuwe directeur speelgoed

Vanaf 1 augustus 2015 is Steven van Nieuwenhuijzen concerndirecteur speelgoed bij Blokker Holding. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de formules Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys.

Ook wijzigingen raad van bestuur

"Steven heeft veel ervaring met de transformatie van bekende formules naar snelle, wendbare omnichannel-organisaties. Wij verwachten dat onze speelgoedketens onder zijn leiding nog dichter en sneller bij de klant kunnen komen met producten, diensten en speelconcepten die relevant zijn en blijven. We zijn verheugd dat Steven, samen met onze ervaren speelgoedmedewerkers, verder gaat werken aan de ontwikkeling van een klant gestuurde organisatie", zegt Theo de Kool, voorzitter van de raad van bestuur.

 

Op 1 augustus treedt Thomas Smit dan weer uit diezelfde raad van bestuur en de concerndirectie: hij gaat zich voortaan toeleggen op zijn functie als algemeen directeur van Bart Smit. Vanaf 1 augustus bestaat de raad van bestuur uit CEO Theo de Kool en CFO Jeroen Visser.

 

Blokker Holding is in Nederland marktleider op de speelgoedmarkt. Bart Smit heeft in totaal 234 eigen vestigingen, Intertoys heeft 176 vestigingen en 125 franchisefilialen en Maxi Toys heeft 174 eigen vestigingen en 2 franchisefilialen. Vorig jaar groeide de omzet van de afdeling speelgoed binnen Blokker Holding met 1,7 procent.

Tags: