Blokker-klant kan kiezen voor duurzame bezorging

Shutterstock.com

Blokker voegt een groene bezorgoptie toe voor zijn klanten, waarbij bestellingen rechtstreeks vanuit de winkels worden geleverd. De nieuwe dienst gaat eerst van start in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

 

"Oog voor duurzaamheid"

Klanten zullen kunnen kiezen om hun bestellingen vanuit een winkelpunt te laten verzenden door koerierdienst Packaly, schrijft Twinkle. De nieuwe bezorgmogelijkheid komt bovenop de reeds bestaande verzendopties.

 

Volgens Blokker-CEO Jeanine Holscher sluit de nieuwe dienst aan bij de verwachtingen van de klanten, die eisen dat bedrijven ook bezig zijn met thema’s als duurzaamheid. “Wij rekenen duurzaamheid tot een van onze strategische topprioriteiten. Blokker-winkels bevinden zich vaak in buurtcentra, dus dichtbij de klant. Het omnichannel-fundament wat we samen met Magnus Black hebben neergezet en de samenwerking met Packaly bieden ons dan ook een uitgelezen mogelijkheid om service met duurzaamheid te combineren.”

 

In eerste instantie is de nieuwe optie enkel beschikbaar in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Het is wel de bedoeling om ze op termijn in heel Nederland uit te rollen.