Blokker opent winkel ‘nieuwe stijl’ in Den Haag

Blokker opent winkel ‘nieuwe stijl’ in Den Haag

Winkelketen Blokker opent op 30 oktober een winkel in Den Haag die is ingericht volgens het nieuwe concept van de keten. Blokker had eerder al aangekondigd zes winkels volgens het nieuwe concept te openen.

Omnichannel en aangepast assortiment

Eerder werden al vernieuwde winkels geopend in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Alkmaar en Eindhoven. Volgende week wordt daar nog eentje aan toegevoegd in Nijmegen. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling dat er in Den Haag ook een filiaal met het nieuwe concept zou openen, maar met het vrijkomen van een locatie aan de Grote Marktstraat besloot Blokker toch toe te happen.

 

De nieuwe winkels voeren een gewijzigd assortiment en er wordt meer aandacht geschonken aan omnichannel. Zo hebben de medewerkers in de winkels allemaal tablets, waarmee ze extra informatie kunnen leveren aan de klanten. Na evaluatie zal besloten worden of de formule verder uitgerold wordt.

 

Nieuwe samenwerkingen

Blokker heeft daarnaast ook exclusieve samenwerkingen met 24Kitchen en Douwe Egberts. Via de samenwerking met 24Kitchen is er een groot assortiment aan keukenartikelen toegevoegd, terwijl Douwe Egberts zijn geschenkenassortiment – waarvoor gespaard kan worden met punten – nu ook verkoopt via Blokker. Vanaf midden 2015 zal dat ook mogelijk zijn bij alle andere filialen van Blokker in Nederland.

Tags: