Blokker opent winkel ‘nieuwe stijl’ in Den Haag | RetailDetail

Blokker opent winkel ‘nieuwe stijl’ in Den Haag

Blokker opent winkel ‘nieuwe stijl’ in Den Haag

Winkelketen Blokker opent op 30 oktober een winkel in Den Haag die is ingericht volgens het nieuwe concept van de keten. Blokker had eerder al aangekondigd zes winkels volgens het nieuwe concept te openen.

Omnichannel en aangepast assortiment

Eerder werden al vernieuwde winkels geopend in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Alkmaar en Eindhoven. Volgende week wordt daar nog eentje aan toegevoegd in Nijmegen. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling dat er in Den Haag ook een filiaal met het nieuwe concept zou openen, maar met het vrijkomen van een locatie aan de Grote Marktstraat besloot Blokker toch toe te happen.

 

De nieuwe winkels voeren een gewijzigd assortiment en er wordt meer aandacht geschonken aan omnichannel. Zo hebben de medewerkers in de winkels allemaal tablets, waarmee ze extra informatie kunnen leveren aan de klanten. Na evaluatie zal besloten worden of de formule verder uitgerold wordt.

 

Nieuwe samenwerkingen

Blokker heeft daarnaast ook exclusieve samenwerkingen met 24Kitchen en Douwe Egberts. Via de samenwerking met 24Kitchen is er een groot assortiment aan keukenartikelen toegevoegd, terwijl Douwe Egberts zijn geschenkenassortiment – waarvoor gespaard kan worden met punten – nu ook verkoopt via Blokker. Vanaf midden 2015 zal dat ook mogelijk zijn bij alle andere filialen van Blokker in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.