Bol.com verkoopt nu ook bedden

Bol.com verkoopt nu ook bedden

Sinds vandaag is het gamma van Bol.com uitgebreid met grotere meubels, zoals bedden, banken en kasten. Eerder dit jaar was de website al begonnen met de verkoop van kleinere woonartikelen, zoals stoelen, verlichting en beddengoed; nu komen daar dus ook de grotere stukken bij.

Extern verkoopkanaal voor meubelwinkels

"Door de verscheidenheid aan stijlen, artikelen, merken en prijsklassen ontstaat een grote online woonboulevard", laat Bol.com weten aan Twinkle. De komende maanden zal het assortiment meubels nog verder uitbreiden. Zo zullen andere winkels Bol.com ook gaan gebruiken als extern verkoopkanaal.

 

Vanaf vandaag zijn er al ongeveer 2.500 meubelstukken beschikbaar in de woonafdeling van Bol.com, maar de volgende maanden zouden daar nog enkele duizenden kleine en grote meubels moeten bijkomen. "Alle aanbieders zijn welkom. Ze bepalen zelf welke artikelen zij bij ons willen verkopen en tegen welke prijs", besluit Bol.com.

 

Bol.com is de laatste tijd bezig met een stevige uitbreiding van het assortiment. Zo opende het onlangs ook een afdeling met sportartikelen en verkoopt het sinds kort ook producten van Yves Rocher.

Tags: