Bol.com verkoopt nu ook bedden | RetailDetail

Bol.com verkoopt nu ook bedden

Bol.com verkoopt nu ook bedden

Sinds vandaag is het gamma van Bol.com uitgebreid met grotere meubels, zoals bedden, banken en kasten. Eerder dit jaar was de website al begonnen met de verkoop van kleinere woonartikelen, zoals stoelen, verlichting en beddengoed; nu komen daar dus ook de grotere stukken bij.

Extern verkoopkanaal voor meubelwinkels

"Door de verscheidenheid aan stijlen, artikelen, merken en prijsklassen ontstaat een grote online woonboulevard", laat Bol.com weten aan Twinkle. De komende maanden zal het assortiment meubels nog verder uitbreiden. Zo zullen andere winkels Bol.com ook gaan gebruiken als extern verkoopkanaal.

 

Vanaf vandaag zijn er al ongeveer 2.500 meubelstukken beschikbaar in de woonafdeling van Bol.com, maar de volgende maanden zouden daar nog enkele duizenden kleine en grote meubels moeten bijkomen. "Alle aanbieders zijn welkom. Ze bepalen zelf welke artikelen zij bij ons willen verkopen en tegen welke prijs", besluit Bol.com.

 

Bol.com is de laatste tijd bezig met een stevige uitbreiding van het assortiment. Zo opende het onlangs ook een afdeling met sportartikelen en verkoopt het sinds kort ook producten van Yves Rocher.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.