Carla Velghe nieuwe baas Hema België

Carla Velghe nieuwe baas Hema België

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen heeft Hema een nieuwe algemeen directeur voor België en Luxemburg: Carla Velghe komt over van Di, waar ze vier jaar werkzaam was.

"Team van countrymanagers is compleet"

De 45-jarige Velghe startte haar carrière in 1999 als marketingmanager bij ARS, waarna ze algemeen directeur werd bij Accent Jobs. Van 2009 tot 2012 was ze retaildirecteur bij Free Record Shop, waarna ze overstapte naar schoonheidswinkelketen Di. Bij Hema volgt ze Peter Antonissen op, die bij de keten amper twee maand lang verantwoordelijk was voor België.

 

"Ik ben erg blij met de komst van Carla. Ons team van countrymanagers is nu compleet. Met Carla zullen we verder vorm gaan geven aan de revitaliseringsdoelstelling in de Benelux en HEMA Worlds. Wij verwelkomen Carla graag en wensen haar veel succes binnen HEMA", zegt CEO Tjeerd Jegen daarover aan onze redactie.

 

Onze bron wist verder dat Antonissen terug de Britse tak van Hema gaat leiden, zoals hij dat ook van 2014 tot september van dit jaar al deed. Dat ontkent de Nederlandse keten echter: "Op een later moment maken we bekend wat Peter binnen Hema gaat doen", klinkt het bij monde van communicatieverantwoordelijke Nathalie Krüger, die stelt dat Sam MacGregor aanblijft als de verantwoordelijke voor het Verenigd Koninkrijk.

Tags: