CFO Jeroen Visser stapt op bij Blokker Holding

Gevel winkel Blokker
Foto: Shutterstock

Jeroen Visser, sinds 2014 CFO van Blokker Holding, vertrekt op 1 november bij de retailgroep. Nu de verkoop van de dochterketens is afgerond, neemt controller Marc Broskij zijn taken over.

 

“Strategiewijziging ligt op schema”

Nu het grootste deel van de desinvesteringen bij Blokker Holding achter de rug zijn, vervolgt financieel directeur Jeroen Visser zijn loopbaan buiten het concern. Onder zijn opvolging werd in het afgelopen jaar Leen Bakker, Intertoys en Xenos verkocht, terwijl Marskramer doorgaat als franchise- en groothandelsorganisatie. De diensten van de ‘shared service centers’ zijn ook nog eens ondergebracht bij de winkelformules en bij derden, waardoor het hoofdkantoor van Blokker Holding nu nog maar 15 medewerkers telt.

 

De uitvoering van de in mei 2017 aangekondigde strategiewijziging ligt daarmee op schema, klinkt het bij de retailholding: het fundament is gelegd en de focus kan nu volledig worden gericht op Blokker onder leiding van Ludo Bijvoet.

 

Marc Broskij neemt vanaf 1 september de rol van CFO over. Hij zal de werkzaamheden binnen ‘finance & control’, zoals de concernadministratie, de deconsolidaties en de afwikkeling van de holdingactiviteiten verderzetten. Broskij is sinds juli 2015 in dienst bij Blokker Holding, voorheen was de nieuwe CFO ruim 15 jaar actief bij KPMG als accountant.