Co-working in opmars nu thuiswerk norm wordt

Shutterstock.com

De flexibiliteit van thuiswerken, maar dan met meer rust: na de coronacrisis zal co-working naar verwachting een fikse groei kennen. In de Stadsfeestzaal van Antwerpen biedt RetailDetail daarom nu ook comfortabele werkplekken voor het "nieuwe normaal".

 

Helft medewerkers niet meer naar kantoor

We hoeven niet meer naar kantoor om te gaan werken, dat heeft de coronacrisis wel bewezen. Heel wat werknemers, van megagroot tot klein, schakelen na de crisis over op een nieuw telewerk-regime: zowel bij de Stad Antwerpen als Google mogen werknemers nog minstens de rest van het jaar thuiswerken. "We bekijken in welke mate thuiswerk een reguliere werkvorm kan worden", vertelt ‘t Stad aan De Tijd.

 

Niemand minder dan Mark Zuckerberg verwacht zelfs dat telewerk voor de helft van zijn medewerkers binnen vijf à tien jaar de norm wordt. De grote techreuzen gaan ondertussen volop aan de slag om nieuwe werknemers te rekruteren – praktische limieten vallen immers weg als ze niet eens een fysieke bureaustoel hoeven bij te schuiven.

 

Thuis is echter lang niet altijd de meest productieve of inspirerende omgeving, zoals iedereen in de voorbije maanden wel zal gemerkt hebben. Co-working vormt dan de ideale uitkomst: een comfortabele werk- en ontmoetingsomgeving met gelijkgezinden.

 

Startpunt voor zakenavonturen

In de Stadsfeestzaal van Antwerpen voorziet RetailDetail dan ook co-working in het hart van de retail. De flexibele "coworking spaces" vormen het startpunt voor de mooiste zakelijke avonturen. Van tips tot ontmoetingen en van ontmoetingen tot samenwerkingen: de gemeenschappelijke kantoorruimtes zijn ideaal voor start-ups, zelfstandigen en kleine ondernemingen.

 

Er is altijd een plek op maat van ieders behoeften, van een bureau met uitzicht op de shoppers in de Stadsfeestzaal tot een discrete werkplek waar je je maximaal kunt focussen. De locatie in de Stadsfeestzaal is een ideaal knooppunt voor wie nabij de trein wil werken, maar met ook meer dan genoeg parking in de buurt voor wie met de wagen of de fiets is. Take your seat!

 

Kom je ook werken in het kloppend winkelhart van de Benelux? Aarzel niet en mail naar info@retaildetail.be voor meer informatie.