Coindrum-automaten nu ook te vinden op Brussels Airport

Coindrum-automaten nu ook te vinden op Brussels Airport

Coindrum-automaten nu ook te vinden op Brussels Airport

Coindrum, dat op luchthavens automaten plaatst die overgebleven munten omwisselen in waardebonnen voor de duty-free winkels, is nu ook te vinden op de luchthaven van Zaventem.

Binnenkort ook op andere Europese luchthavens

Dankzij een samenwerking met International Duty Free op Brussels Airport krijgen gebruikers van Coindrum bovendien tien procent meer dan de waarde van hun gestorte munten. “Bij IDF plaatsen we klanten centraal in alles wat we doen, daarom voegen we Coindrum toe als een aanvullende service”, zegt CEO Nicoals Van Brandt. Ook de retailers zijn tevreden, want het systeem zorgt er immers voor dat klanten meer geld uitgeven in de winkels.

 

Het systeem werd bedacht door de jonge Duitse ondernemer Lukas Decker. Die wist onlangs nog twee miljoen euro op te halen tijdens een investeringsronde en zegt dat de volgende lancering op een grote Europese luchthaven niet lang op zich zal laten wachten. “De uitrol van Coindrum heeft het punt bereikt waarop passagiers verwachten de service te kunnen gebruiken wanneer ze reizen. We ontvangen veel vragen van passagiers over waar ze een Coindrum-automaat kunnen vinden in luchthavens. Dat is een teken dat er nog veel groeipotentieel is”, aldus Decker.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.