ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw | RetailDetail

ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw

ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw

Vandaag opent Colruyt-dochter ColliShop een winkel in Sint-Pieters-Leeuw ter vervanging voor de showroom in Halle, die in januari plaats moest maken voor kantoren. De winkel zal vier mensen tewerk stellen.

Vast en variabel aanbod

Klanten krijgen een upgrade, want ze kunnen in deze nieuwe winkel ook een deel van het assortiment ter plaatse kopen. Daarnaast kunnen ze er uiteraard ook advies krijgen over items die niet meteen beschikbaar zijn, waarvoor de vier medewerkers interactieve schermen ter beschikking hebben, en ook bestellingen afhalen en retourneren is er mogelijk.

 

De winkel gaat een vast assortiment (met onder andere Slapen en Elektro) combineren met een wisselend deel dat afhangt van promoties (denk aan barbecue-items nu de lente weer voor de deur staat). Daarbij verschilt die alvast van vijf pop-upwinkels in Aartselaar, Halle, Hoei, Roeselare en Wetteren, die begin maart gaan openen en die enkel gefocust zijn op het segment Tuin en Terras.

 

Met de winkel op de verbindingsweg tussen Brussel en Halle, waar vroeger de modezaak Blue Wood gevestigd was, zit de Colruyt-groep bijna aan 400 afhaalpunten (inclusief OKay en DreamLand).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.