ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw | RetailDetail

ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw

ColliShop opent nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw

Vandaag opent Colruyt-dochter ColliShop een winkel in Sint-Pieters-Leeuw ter vervanging voor de showroom in Halle, die in januari plaats moest maken voor kantoren. De winkel zal vier mensen tewerk stellen.

Vast en variabel aanbod

Klanten krijgen een upgrade, want ze kunnen in deze nieuwe winkel ook een deel van het assortiment ter plaatse kopen. Daarnaast kunnen ze er uiteraard ook advies krijgen over items die niet meteen beschikbaar zijn, waarvoor de vier medewerkers interactieve schermen ter beschikking hebben, en ook bestellingen afhalen en retourneren is er mogelijk.

 

De winkel gaat een vast assortiment (met onder andere Slapen en Elektro) combineren met een wisselend deel dat afhangt van promoties (denk aan barbecue-items nu de lente weer voor de deur staat). Daarbij verschilt die alvast van vijf pop-upwinkels in Aartselaar, Halle, Hoei, Roeselare en Wetteren, die begin maart gaan openen en die enkel gefocust zijn op het segment Tuin en Terras.

 

Met de winkel op de verbindingsweg tussen Brussel en Halle, waar vroeger de modezaak Blue Wood gevestigd was, zit de Colruyt-groep bijna aan 400 afhaalpunten (inclusief OKay en DreamLand).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Erotiekketen Christine le Duc wil weer verleiden

14/08/2018

De keten van eroticashops Christine le Duc wil in Nederlandse handen een nieuwe verleidingspoging wagen. Gered uit het failliete concern Beate Uhse, zet de retailer haar zinnen op de Belgische en Nederlandse markt.

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

RetailDetail Day 2018: geobsedeerd door de klant

13/08/2018

Meer dan ooit staat de klant hoog op de agenda van retailers en merken. Maar is dat niet altijd zo geweest? De RetailDetail Day kijkt voorbij de hype en peilt naar de essentie van klantgericht ondernemen in het digitale tijdperk.

Hema onthoofdt eigen franchiseorganisatie

10/08/2018

Hema heeft de franchiseovereenkomst met de ondernemers aan het hoofd van haar franchiseorganisatie, samen goed voor 24 winkels, opgezegd. Er is al een tijdje fikse ruzie over de bijdrage die franchisenemers moeten afstaan voor onlineverkopen. 

Hoe koopt de consument van morgen?

09/08/2018

Wist je dat winkelen en kopen twee verschillende activiteiten zijn geworden? De weg die de klant van de toekomst aflegt, ziet er helemaal anders uit. Beleef hem zelf in een Inspiration Tour van retailhub en dompel je onder in 1.250 m² innovatie. 

Decathlon neemt Zwitserse sportketen Athleticum over

09/08/2018

Decathlon neemt de Zwitserse sportketen Athleticum over. Verkoper Maus Frères krijgt een minderheidsbelang in Decathlon Zwitserland, een overnamebedrag is niet meegedeeld.