Coop, The Read Shop en DIO blijven samenwerken | RetailDetail

Coop, The Read Shop en DIO blijven samenwerken

Coop, The Read Shop en DIO blijven samenwerken

Na een eerste pilot in Nijverdal vorig jaar openen deze maand nog eens twee filialen van supermarktketen Coop met shop-in-shops van The Read Shop en DIO Drogisterijen.

Geen kleiner assortiment

Gisteren opende een filiaal van Coop in Meijel en volgende week mag ook Musselkanaal een vestiging verwelkomen. Beide supermarkten krijgen een shop-in-shop die een combinatie is van The Read Shop en DIO Drogisterijen.

 

"Ondanks de toevoeging van de shop-in-shop is het assortiment van de winkel niet kleiner geworden. Sterker nog: het is met ruim 150 artikelen uitgebreid!", stelt Eric Wolda, manager van het filiaal in Musselkanaal.

 

The Read Shop en DIO Drogisterijen werken al langer samen: ook voor de test in de Coop van Nijverdal waren er al twee aparte drogisterijen van DIO die een afdeling kregen met een assortiment van The Read Shop, zoals wenskaarten, boeken en tijdschriften.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.