De Bijenkorf opent pop-upshop in Mainport hotel | RetailDetail

De Bijenkorf opent pop-upshop in Mainport hotel

De Bijenkorf opent pop-upshop in Mainport hotel

De Bijenkorf opent een pop-upshop in de lobby van vijfsterrenhotel Mainport in Rotterdam. Het is het eerste pop-upconcept van het warenhuis in een hotel.

Hotelgasten verrassen

Hotelgasten kunnen in de tijdelijke glazen winkel van de Bijenkorf in de lobby zelf de producten bekijken en afrekenen via de Bijenkorf-shoppingzuil. De pop-upshop is tot 30 december open.

 

"Het toerisme in Rotterdam blijft toenemen, waardoor het belangrijk is om te blijven vernieuwen en verrassen. Een partner als de Bijenkorf is hierin de goede match om zowel de nationale als internationale gast aan te spreken en de services uit te breiden", aldus Lous van Prooijen van Mainport.

 

De Bijenkorf heeft regelmatig pop-upshops in de eigen vestigingen. Deze maand is er bijvoorbeeld in de warenhuizen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag een pop-up met Guess Watches.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.