De Hand van Maradona wil shop-in-shop bij Bijenkorf | RetailDetail

De Hand van Maradona wil shop-in-shop bij Bijenkorf

De Hand van Maradona wil shop-in-shop bij Bijenkorf

Webshop De Hand van Maradona is in gesprek met de Bijenkorf over een mogelijke shop-in-shop, die volgend jaar de deuren moet openen. Momenteel heeft de winkel voor sportmemorabilia enkel een showroom in Groningen.

Werken aan naambekendheid

Volgens oprichter Harm Jan Deuring is een fysieke locatie een noodzaak voor de webwinkel. "Een fysiek bezoekadres ondersteunt de betrouwbaarheid, wat essentieel is in deze markt", vertelt hij aan RetailNews. Vandaar ook dat het bedrijf een showroom heeft, zelfs al wordt die momenteel niet zoveel bezocht.


Met de shop-in-shop wil De Hand van Maradona vooral werken aan naambekendheid. Hij voegt eraan toe dat de start-up niet beschikt over een heel groot marketingbudget en dat een samenwerking met De Bijenkorf zo een relatief betaalbare oplossing is.


De Hand van Maradona was tot voor kort in handen van oprichter Harm Jan Deuring en mede-eigenaar Frank Krake. Begin deze maand kwam daar ook nog sportmarketingbureau Triple Double bij als derde aandeelhouder.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.