De Tuinen wil uitbreiden naar 250 vestigingen

De Tuinen wil uitbreiden naar 250 vestigingen

Winkelketen De Tuinen heeft zichzelf het doel gesteld om binnen drie jaar te groeien naar 250 winkels. Momenteel telt het bedrijf 148 winkels en dus is De Tuinen op zoek naar meer dan 100 nieuwe locaties.

"Witte vlekken"-plan

Om de zoektocht naar nieuwe locaties te versnellen zet het bedrijf al zijn werknemers in: er zal gewerkt worden met incentives voor medewerkers die met een geschikte nieuwe locatie op de proppen komen. Ook dit jaar wil De Tuinen met het "witte vlekkenplan" verder werken aan de landelijke zichtbaarheid van de keten. Daarbij gaat het heel specifiek op zoek naar "goede locaties, die aansluiten bij de visie van het bedrijf".

 

De ambities in 2015 reiken echter verder dan enkel de uitbreiding van het aantal winkels. "Dit jaar wordt niet alleen gekenmerkt door het openen van nieuwe winkels, ook verdubbelen we ons distributiecentrum, introduceren wij een nieuw winkelconcept én verwelkomen we een nieuw kassasysteem en klantenkaart om de klant nog beter te kunnen bedienen", aldus algemeen directeur Colinda Hoegee.

Tags: