Deen opent non-foodwinkel | RetailDetail

Deen opent non-foodwinkel

Deen opent non-foodwinkel

Supermarktketen Deen heeft een non-foodwinkel geopend in een winkelcentrum in Enkhuizen, waar ook al een gewone supermarkt van Deen is.

"Leren door het te doen"

Met de opening van de winkel, die zelf geen naam draagt, wil Deen mee strijden tegen leegstand in het winkelcentrum de Koperwiek in Enkhuizen, om het zo aantrekkelijk te houden. In het pand zat voorheen een bloemenwinkel. De winkel zal wel maar enkele dagen per week geopend zijn, enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

De inkoop van de winkel zal gedaan worden door de normale inkopers van het bedrijf en is een uitbreiding van het aantal non-foodartikelen dat tegenwoordig ook al te vinden is bij de supermarkten van Deen. "We zien wel wat het wordt. We doen het gewoon zoals we altijd doen bij Deen, we leren door het te doen", aldus directeur Boudewijn Deen van de supermarktketen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.