Delhaize Schoten in twee weken tijd volledig gerenoveerd

Delhaize Schoten in twee weken tijd volledig gerenoveerd

Delhaize Schoten in twee weken tijd volledig gerenoveerd

Gisteren is de volledig vernieuwde Delhaize van Schoten officieel heropend, na een grondige renovatie die amper twee weken heeft geduurd. Een huzarenstukje, want een gelijkaardige renovatie neemt normaal drie tot zeven maanden in beslag.

Alles tegelijk in sneltempo

Amper twee weken geleden sloot de Delhaize in Schoten de deuren voor een grondige renovatie, maar gisteren ging de van kop tot teen gerenoveerde vestiging alweer open. “Normaal gezien zou het project dat wij voor ogen hadden gemakkelijk tussen drie en zeven maanden tijd in beslag genomen hebben", zegt districtsmanager Jonathan Van Dessel in Het Laatste Nieuws.

 

Het geheim? Alles werd tegelijk in sneltempo afgehandeld. "Normaal gezien zouden we eerst de vloer leggen over heel de oppervlakte en dan pas de koeltogen en de verlichting. Nu werd er honderd vierkante meter vloer gelegd en werd er op dat stuk meteen geschilderd, het plafond gestoken en koeltogen geïnstalleerd. En zo ging dat telkens verder.”

 

Behalve een nieuwe vloer en nieuwe koeltogen en rayons werden ook de buitengangen breder gemaakt en kwam er nieuwe verlichting: “Vroeger was onze winkel redelijk donker, bijna een bunker zelfs. Nu is er veel meer licht en meer warmte in de winkel. Met LED-lampen besparen we ook tot dertig procent aan energie”, aldus nog Van Dessel. Voor de inrichting deed Delhaize een beroep op Stamhuis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.