Derde Sunday Shopday groot succes

Derde Sunday Shopday groot succes

Derde Sunday Shopday groot succes

De derde Sunday Shopday, die wordt georganiseerd door Comeos, is een groot succes. Zo waren er 25 procent meer elektronische betalingen dan een jaar geleden. Tijdens de Sunday Shopday worden heel wat activiteiten georganiseerd.

 

2 miljoen verrichtingen

Uit de cijfers van Worldline blijkt dat op 2 oktober om 18 uur iets meer dan 2 miljoen elektronische verrichtingen werden geregistreerd. Dat is 25 procent meer dan een jaar eerder en zelfs 40 procent meer dan tijdens de eerste editie van de Sunday Shopday.

 

Sunday Shopday is een initiatief van Comeos, waarbij één zondag per jaar steden en gemeenten de handen in elkaar slaan met de handelaars en allerhande activiteiten organiseren om meer klanten naar de winkels te lokken.

 

Dit jaar werden er onder andere modeshows georganiseerd, waren er gratis hapjes en drankjes voor de klanten en was er zelfs een roofvogelshow. De volgende editie van Sunday Shopday staat alvast gepland voor 1 oktober volgend jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.