Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent tweede Brusselse vestiging

Dille & Kamille opent vandaag een tweede vestiging in Brussel. Het is ondertussen al de elfde vestiging van het Nederlandse familiebedrijf in België.

Ronde keukenbalie

Aan de Grasmarkt 36 opent de keten een winkel van 270 m² in een pand dat onlangs nog gerestaureerd werd onder het toezicht van de Unesco. Ook binnen kiest Dille & Kamille voor een aangepast interieur. Het meest opvallende aspect daarbij is een ronde keukenbalie, die recht onder de historische lichtkoepel te vinden is en zo het hart van de winkel vormt.

 

In de winkel kunnen klanten terecht voor verschillende voedingsartikelen, maar kunnen ze ook koffie of thee drinken en zelfgemaakte cake bestellen. Het assortiment in de winkel wordt bovendien wekelijks aangevuld met nieuwigheden.

 

Dille & Kamille opende in 1974 zijn eerste winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Momenteel heeft het al 28 vestigingen: 18 in Nederland en 10 in België. Sinds 2010 heeft de keten ook een webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

Franchisesector sneller gegroeid dan hele Nederlandse economie

14/06/2018

Terwijl de Nederlandse economie in de periode 2015-2017 met 7,37% groeide, klokte de franchisesector af op een groei van 7,57%. En dat ondanks de lichte daling van het aantal formules en vooral de "dieprode cijfers" van de modesector.

Ludo Bijvoet is nieuwe topman Blokker

14/06/2018

Het management van Blokker is weer compleet: Ludo Bijvoet - vandaag topman van Xenos - heeft vanaf 1 juli de leiding bij de winkelketen in moeilijkheden, Frank Cocx wordt financieel directeur. Linda Keijzer gaat Xenos leiden.