Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht | RetailDetail

Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht

Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht

Supermarktketen Dirk opent na de zomervakantie een nieuwe winkel in Dordrecht. Die komt er in het voormalige postkantoor in het centrum van de stad en wordt 1.100 m² groot.

Opening op 3 september

De nieuwe winkel - de derde Dirk al in het centrum van Dordrecht - zal een borrelshop, een gebaksafdeling, een bloemenafdeling en een afdeling voor het afbakken van brood krijgen. Daarnaast komt er ook een horecagelegenheid met terras. Aan de overkant van de straat komt een parking met veertig plaatsen. De supermarkt zal op 3 september zijn deuren openen, meldt AD De Dordtenaar.

 

Dirk werd opgericht in 1942 als melkwinkel. In 2009 fuseerde de keten met DekaMarkt, waarbij de Detailresult Groep werd opgericht. Sinds maart 2014 werken ook de merken Bas en Digros onder de naam Dirk. Tot de Detailresult Groep behoren ook de Dirck III Slijterijen en de vestigingen van DekaTuin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.