Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht | RetailDetail

Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht

Dirk opent nieuwe vestiging in Dordrecht

Supermarktketen Dirk opent na de zomervakantie een nieuwe winkel in Dordrecht. Die komt er in het voormalige postkantoor in het centrum van de stad en wordt 1.100 m² groot.

Opening op 3 september

De nieuwe winkel - de derde Dirk al in het centrum van Dordrecht - zal een borrelshop, een gebaksafdeling, een bloemenafdeling en een afdeling voor het afbakken van brood krijgen. Daarnaast komt er ook een horecagelegenheid met terras. Aan de overkant van de straat komt een parking met veertig plaatsen. De supermarkt zal op 3 september zijn deuren openen, meldt AD De Dordtenaar.

 

Dirk werd opgericht in 1942 als melkwinkel. In 2009 fuseerde de keten met DekaMarkt, waarbij de Detailresult Groep werd opgericht. Sinds maart 2014 werken ook de merken Bas en Digros onder de naam Dirk. Tot de Detailresult Groep behoren ook de Dirck III Slijterijen en de vestigingen van DekaTuin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.