Dit weekend verdwijnt laatste C1000 | RetailDetail

Dit weekend verdwijnt laatste C1000

Dit weekend verdwijnt laatste C1000

Dit weekend sluit de laatste vestiging van supermarktketen C1000 zijn deuren, om later als een Jumbo te heropenen. De winkel in Ulft zal daarmee de laatste van 275 vestigingen zijn die wordt omgebouwd naar Jumbo.

Overgebleven producten met korting verkocht

Naast de vestiging in Ulft zijn momenteel ook nog een winkel in Didam en één in Bergen op Zoom geopend. Die sluiten na vandaag echter onherroepelijk de deuren. Zo komt dus een volledig einde aan supermarktketen C1000. Het ombouwen van alle vestigingen van C1000 zal Jumbo ongeveer 2,5 jaar gekost hebben: de eerste vernieuwde vestiging opende zijn deuren op 16 januari 2013. De winkel in Ulft zal op 18 augustus heropenen.

 

De overgebleven producten van C1000 zullen door groothandel Kooistra.com verkocht worden aan sterk verlaagde prijzen. De producten zullen te vinden zijn in Assen, Groningen, Leek en in Leeuwarden, waar binnenkort een vestiging van de groothandel wordt geopend.

 

"C1000 had in het distributiecentrum nog een behoorlijke partij eigen merk staan, die snel van de hand gedaan moest worden, aangezien ze het dc ook op korte termijn op moeten leveren. In totaal gaat het om een paar honderd verschillende artikelen op honderden pallets", zegt eigenaar Eric Kooistra tegen Distrifood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.