Dit weekend verdwijnt laatste C1000

Dit weekend verdwijnt laatste C1000

Dit weekend sluit de laatste vestiging van supermarktketen C1000 zijn deuren, om later als een Jumbo te heropenen. De winkel in Ulft zal daarmee de laatste van 275 vestigingen zijn die wordt omgebouwd naar Jumbo.

Overgebleven producten met korting verkocht

Naast de vestiging in Ulft zijn momenteel ook nog een winkel in Didam en één in Bergen op Zoom geopend. Die sluiten na vandaag echter onherroepelijk de deuren. Zo komt dus een volledig einde aan supermarktketen C1000. Het ombouwen van alle vestigingen van C1000 zal Jumbo ongeveer 2,5 jaar gekost hebben: de eerste vernieuwde vestiging opende zijn deuren op 16 januari 2013. De winkel in Ulft zal op 18 augustus heropenen.

 

De overgebleven producten van C1000 zullen door groothandel Kooistra.com verkocht worden aan sterk verlaagde prijzen. De producten zullen te vinden zijn in Assen, Groningen, Leek en in Leeuwarden, waar binnenkort een vestiging van de groothandel wordt geopend.

 

"C1000 had in het distributiecentrum nog een behoorlijke partij eigen merk staan, die snel van de hand gedaan moest worden, aangezien ze het dc ook op korte termijn op moeten leveren. In totaal gaat het om een paar honderd verschillende artikelen op honderden pallets", zegt eigenaar Eric Kooistra tegen Distrifood.

Tags: