Eerste Spaanse Hema opent in april | RetailDetail

Eerste Spaanse Hema opent in april

Eerste Spaanse Hema opent in april

Nadat gisteren bekend raakte dat Hema de twee eerste contracten voor winkels in het Verenigd Koninkrijk heeft getekend, kwam vandaag het nieuws naar buiten dat de eerste Spaanse winkel zal openen in april.

Madrid

Hema heeft een contract getekend voor een winkel met een oppervlakte van 545 m² in een Madrileense straat waar grote kledingketens gevestigd zijn, zoals Massimo Dutti, Pull& Bear en Zara.

 

Na de opening van de eerste Spaanse winkel wil Hema ook snel een winkel openen in die andere Spaanse grootstad, Barcelona. Daarbij denkt het aan een locatie op of vlakbij de Ramblas, pal in het centrum van de stad dus.

 

Gisteren raakte bekend dat Hema in de zomer twee winkels zal openen in Londen. In het Verenigd Koninkrijk wil het eerst een tiental winkels openen in de hoofdstad, waarna het concept zal uitgerold worden naar de rest van het land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.