Erasmus Universteit wil meer retail op campus

Erasmus Universteit wil meer retail op campus

De Erasmus Universiteit in Rotterdam is op zoek naar retailers die zich willen vestigen op de campus Woudestein. Die moeten volgend jaar in de nieuwe gebouwen van de universiteit komen.

Uitbreiding faciliteiten

De Erasmus Universiteit heeft net een woongebouw voor internationale studenten gebouwd en is nog bezig met de bouw van een multifunctioneel onderwijsgebouw. Voor die twee gebouwen is het op zoek naar retailers die er winkelpanden willen inrichten. Het denkt daarbij aan een kleine supermarkt, een boekwinkel, een postkantoor en andere zaken die nuttig zijn voor de student die kleine zaken op de campus in orde wil brengen.

 

 

Op de Erasmus Universiteit is al een Spar University aanwezig en is er ook een Erasmus Food Plaza, met eetgelegenheden voor studenten, medewerkers en bezoekers. Die faciliteiten wil het nu dus nog verder uitbreiden.

 

De Erasmus Universiteit heeft met de bouw van de nieuwe gebouwen nu meer dan 500 studenten die op de campus Woudestein wonen. Dagelijks passeren er ook meer dan 11.000 studenten. Het is daarom dat de universiteit zijn faciliteiten wil uitbouwen, om het gemak van de studenten te vergroten.

Tags: