Erotiekwinkel Christine le Duc opent Belgische webshop

Het Nederlandse erotiekbedrijf Christine le Duc heeft een tweetalige webwinkel geopend en levert voortaan aan huis in heel België. Ook onderzoekt de retailer de mogelijkheden voor fysieke winkels en een uitbreiding naar Frankrijk.

 

Adviserende rol

Vanaf nu kunnen zowel Vlaamse als Waalse klanten hun bestellingen via de .be webshop discreet thuis laten leveren, meldt het bedrijf. Mogelijk volgen later ook fysieke winkels. “Die fysieke winkels zijn in Nederland onmisbaar in onze strategie”, verklaart ceo Audrey van Ham aan vakblad Twinkle. “Fysiek en online versterken elkaar, zeker ook in België. Mensen komen in Nederland naar de winkel voor advies en doen voor een deel hun aankopen vervolgens online. Die adviserende rol onderscheidt ons van andere spelers in deze branche.”
 

Het merk Christine le Duc maakte deel uit van de intussen failliete groep Beate Uhse, kwam eerst in handen van Ierse investeerders en werd in augustus vorig jaar weer overgenomen door Nederlandse ondernemers. Die kondigden een herlancering aan. Sindsdien staat het bedrijf onder leiding van Audrey van Ham, ex-manager bij Beate Uhse die eerder voor Pabo werkte. Het erotiekbedrijf stelt dat het de omzet in Nederland en België wil opkrikken, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor fysieke winkels.