Euretco stelt nieuwe financieel directeur aan | RetailDetail

Euretco stelt nieuwe financieel directeur aan

Euretco stelt nieuwe financieel directeur aan

Euretco heeft Ernst de Kuiper aangesteld als financieel directeur. Naast alle financiële afdelingen, wordt hij ook verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur binnen de retailserviceorganisatie.

Ex-Ahold en P&G

De Kuiper werkte afgelopen jaar in dezelfde functie bij datamining specialist Transparant, voorheen was hij leidinggevende bij onder meer CEVA Logistics, TNT Logistics Benelux, Ahold en Procter & Gamble. Op zijn LinkedIn omschrijft hij zichzelf als een zakenpartner die mensen mensen centraal zet. "Ik zie kansen, denk oplossingen en ben een onderhandelaar."

 

Harry Bruijniks, algemeen directeur bij de retailorganisatie, laat weten blij te zijn met De Kuiper. "We halen met hem een ervaren manager en een sterke teamspeler in huis, die ons strategisch beleid mede gestalte gaat geven."

 

Het bedrijf achter onder andere de formules Intersport, Libris en Runnersworld, boekte afgelopen jaar 67 procent meer bedrijfsresultaat dan in 2012. Euretco liet weten de eerste vruchten te hebben geplukt van de fusie met Intres in de zomer van 2012.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.