Euretco stelt nieuwe financieel directeur aan

Euretco stelt nieuwe financieel directeur aan

Euretco heeft Ernst de Kuiper aangesteld als financieel directeur. Naast alle financiële afdelingen, wordt hij ook verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur binnen de retailserviceorganisatie.

Ex-Ahold en P&G

De Kuiper werkte afgelopen jaar in dezelfde functie bij datamining specialist Transparant, voorheen was hij leidinggevende bij onder meer CEVA Logistics, TNT Logistics Benelux, Ahold en Procter & Gamble. Op zijn LinkedIn omschrijft hij zichzelf als een zakenpartner die mensen mensen centraal zet. "Ik zie kansen, denk oplossingen en ben een onderhandelaar."

 

Harry Bruijniks, algemeen directeur bij de retailorganisatie, laat weten blij te zijn met De Kuiper. "We halen met hem een ervaren manager en een sterke teamspeler in huis, die ons strategisch beleid mede gestalte gaat geven."

 

Het bedrijf achter onder andere de formules Intersport, Libris en Runnersworld, boekte afgelopen jaar 67 procent meer bedrijfsresultaat dan in 2012. Euretco liet weten de eerste vruchten te hebben geplukt van de fusie met Intres in de zomer van 2012.

Tags: