Event: de toekomst van e-commerce | RetailDetail

Event: de toekomst van e-commerce

Event: de toekomst van e-commerce

(publireportage) E-commerce in België staat voor grote uitdagingen. Willen we ècht meespelen, dan is het immers nodig om landen als Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk bij te benen. 

Nog enkele plaatsen beschikbaar

'Digital agency' Wijs brengt samen met Jorg Snoeck van RetailDetail de uitdagingen in kaart tijdens een inspirerend e-commerce-event op 25 april. In een open panelgesprek gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen als:


•    Waar staan we vandaag?
•    Wat is de toekomstvisie?
•    Hoe zetten we onze organisatiestructuren en resources optimaal in?


Met dit e-commerce-event wil Wijs actief meebouwen aan een e-commerce maturitymodel. Want het agentschap gelooft oprecht dat ook de Belgische webshops alles in zich hebben om mee te spelen met de groten. 
Voor het event in de namiddag (14u tot 16u30) zijn er nog 5 plaatsen beschikbaar. Ben jij ook nieuwsgierig naar de toekomst van e-commerce? Schrijf je dan hier in voor vrijdag 19/04! 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.