Fame Plaza opent pop-upwinkel in Schiedam | RetailDetail

Fame Plaza opent pop-upwinkel in Schiedam

Fame Plaza opent pop-upwinkel in Schiedam

Fame Plaza heeft vorig weekend een pop-upwinkel geopend in Schiedam. Die moet de eerste in een reeks worden en dient als proef om na te gaan of het concept rendabel kan zijn en welk potentieel er beschikbaar is in winkelcentra.

Blijft pop-up langer bestaan?

De winkel in Schiedam zal drie maanden geopend zijn en maakt deel uit van het concept 'Fame pop-ups'. Als de pop-upwinkel voldoende omzet draait, dan zal hij na enkele maanden een vaste plek krijgen. In de winkel zal er een mix van nieuwe producten en oude producten in aanbieding verkocht worden.

 

De Schiedamse Fame Plaza werkt lokaal samen met andere winkeliers die aan hun klanten flyers uitdelen en de nieuwe pop-upwinkel aankondigen met posters. Ook zal er lokaal online reclame gemaakt worden om de opening meer ruchtbaarheid te geven.

 

Fame Plaza maakte vorig zomer een doorstart met één filiaal in Amsterdam, nadat moederbedrijf Free Record Shop de boeken moest neerleggen. Na slechts drie maanden maakte die winkel al winst, wat Fame doet hopen binnen een half jaar ongeveer vijf nieuwe filialen te kunnen openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Wehkamp en BCC slaan handen in elkaar

05/07/2018

Onlineretailer Wehkamp en elektroketen BCC worden exclusieve alliantiepartners: vanaf oktober starten de formules een grote strategische samenwerking, die in fases steeds verder zal worden uitgebreid.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.