Fame Plaza opent pop-upwinkel in Schiedam

Fame Plaza opent pop-upwinkel in Schiedam

Fame Plaza heeft vorig weekend een pop-upwinkel geopend in Schiedam. Die moet de eerste in een reeks worden en dient als proef om na te gaan of het concept rendabel kan zijn en welk potentieel er beschikbaar is in winkelcentra.

Blijft pop-up langer bestaan?

De winkel in Schiedam zal drie maanden geopend zijn en maakt deel uit van het concept 'Fame pop-ups'. Als de pop-upwinkel voldoende omzet draait, dan zal hij na enkele maanden een vaste plek krijgen. In de winkel zal er een mix van nieuwe producten en oude producten in aanbieding verkocht worden.

 

De Schiedamse Fame Plaza werkt lokaal samen met andere winkeliers die aan hun klanten flyers uitdelen en de nieuwe pop-upwinkel aankondigen met posters. Ook zal er lokaal online reclame gemaakt worden om de opening meer ruchtbaarheid te geven.

 

Fame Plaza maakte vorig zomer een doorstart met één filiaal in Amsterdam, nadat moederbedrijf Free Record Shop de boeken moest neerleggen. Na slechts drie maanden maakte die winkel al winst, wat Fame doet hopen binnen een half jaar ongeveer vijf nieuwe filialen te kunnen openen.

Tags: