Financieel directeur verlaat Action

Financieel directeur verlaat Action

Action heeft in een persbericht laten weten dat financieel directeur Bert Cornelese per direct zijn functie neerlegt. Hij zou omwille van persoonlijke redenen besloten hebben om het bedrijf te verlaten.

Minder dan jaar in functie

Cornelese was pas sinds september van vorig jaar aan de slag als financieel directeur bij de winkelketen Action. Eerder was hij in dezelfde functie aan de slag bij textieltechnologieconern TenCate, daarvoor werkte hij zeven jaar bij PepsiCo. CEO Ronald van der Mark bedankt Cornelese voor zijn diensten in een persbericht. "Ik wil Bert bedanken voor zijn rol in de verdere groei van Action. Ik wens hem veel succes en geluk toe voor de toekomst."

 

Waarschijnlijk zal Van der Mark nu tijdelijk de functie van Cornelese waarnemen, tot er een vervanger is gevonden. Van der Mark was ook al een tijdje waarnemend financieel directeur voor de aanstelling van Cornelese.

 

Action heeft momenteel meer dan 400 winkels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De eerste winkel van de budgetketen werd in 1993 geopend.

Tags: