Flying Tiger opent in Amstelveen | RetailDetail

Flying Tiger opent in Amstelveen

Flying Tiger opent in Amstelveen

De Deense winkelketen Flying Tiger opent eind oktober een nieuw filiaal in winkelcentrum Stadshart Amstelveen, dat dit jaar uitgeroepen werd tot het beste winkelcentrum van Nederland.

"Perfecte aanvulling"

"We zijn erg blij met de komst van deze populaire naam. Flying Tiger heeft veel trouwe fans die nu ook in het Stadshart terecht kunnen. Bovendien is de winkel een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod voor cadeaus, woonaccessoires en huishoudelijke producten", zegt manager Ben Verheijen van het Stadshart Amstelveen.

 

Bij Flying Tiger kunnen consumenten allerhande kleine hebbedingetjes kopen binnen een snel veranderend assortiment met elke maand ongeveer 500 nieuwe producten. De Deense keten werd in 1995 opgericht onder de naam Tiger en heeft wereldwijd al meer dan 500 filialen in landen als België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan en Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.