Flying Tiger wil uitbreiden naar Zwolle en Apeldoorn | RetailDetail

Flying Tiger wil uitbreiden naar Zwolle en Apeldoorn

Flying Tiger wil uitbreiden naar Zwolle en Apeldoorn

De Deense winkelketen Flying Tiger heeft plannen voor twee nieuwe filialen in Nederland. Voor een vestiging in Apeldoorn werd ondertussen al een pand gevonden, in Zwolle staat het nog niet zo ver.

Bijna 20 fililalen

In Apeldoorn zal Flying Tiger zich vestigen in een voormalige vestiging van Dolcis, dat failliet ging bij de teloorgang van Macintosh Retail Group. Het zal voor Flying Tiger ondertussen al het negentiende filiaal in Nederland worden.

 

Daarnaast heeft de keten ook nog plannen voor een nieuwe winkel in Zwolle, meldt De Stentor. Daarvoor is het nog op zoek naar een geschikt pand. Het is dus ook nog niet geweten wanneer Flying Tiger een filiaal in Zwolle zal openen.

 

Flying Tiger werd in 1995 opgericht in Denemarken en is momenteel al te vinden in 28 landen met in totaal meer dan 600 winkels. Daar verkoopt het allerhande kleine spulletjes van eigen merken. Alle vestigingen van Flying Tiger werken met een klein vast aanbod, dat elke maand wordt aangevuld door nieuwe producten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.