Fonq.nl volledig in handen van RFS Holland Holding | RetailDetail

Fonq.nl volledig in handen van RFS Holland Holding

Fonq.nl volledig in handen van RFS Holland Holding

RFS Holland Holding heeft nu ook alle resterende aandelen van Fonq.nl in handen gekregen. De eigenaar van Wehkamp, die eerder al een belang van 60 procent had genomen in de online speler, neemt nu dus ook alle andere aandelen over.

Voormalige eigenaars blijven als directieleden

Aan de top van het bedrijf zal bij de overname weinig veranderen: de voormalige eigenaars blijven aan als directieleden en zullen verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

 

"Met de overname van Fonq.nl geven we een verdere invulling aan onze groeistrategie", vertelt Gert van de Weerdhof, CEO van RFS aan Twinkle. "We hebben in de afgelopen twee jaar gezien dat Fonq.nl een gezonde en sterk groeiende onderneming is. In de maand oktober is de omzet van Fonq.nl zelfs met 60 procent gegroeid. Ik ben dan ook trots dat deze overname is afgerond en erg blij dat de voormalig eigenaren van Fonq.nl als directieleden bij de onderneming betrokken blijven. Ze zijn erg gemotiveerd en voegen veel waarde toe."

 

RFS Holland Holding is naast Fonq.nl ook eigenaar van Wehkamp.nl, Create2Fit en Lacent. Fonq is ook aanwezig in België (Fonq.be), Duitsland (Fonq.de) en Frankrijk (Fonq.fr).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.