Fonq.nl volledig in handen van RFS Holland Holding

Fonq.nl volledig in handen van RFS Holland Holding

RFS Holland Holding heeft nu ook alle resterende aandelen van Fonq.nl in handen gekregen. De eigenaar van Wehkamp, die eerder al een belang van 60 procent had genomen in de online speler, neemt nu dus ook alle andere aandelen over.

Voormalige eigenaars blijven als directieleden

Aan de top van het bedrijf zal bij de overname weinig veranderen: de voormalige eigenaars blijven aan als directieleden en zullen verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

 

"Met de overname van Fonq.nl geven we een verdere invulling aan onze groeistrategie", vertelt Gert van de Weerdhof, CEO van RFS aan Twinkle. "We hebben in de afgelopen twee jaar gezien dat Fonq.nl een gezonde en sterk groeiende onderneming is. In de maand oktober is de omzet van Fonq.nl zelfs met 60 procent gegroeid. Ik ben dan ook trots dat deze overname is afgerond en erg blij dat de voormalig eigenaren van Fonq.nl als directieleden bij de onderneming betrokken blijven. Ze zijn erg gemotiveerd en voegen veel waarde toe."

 

RFS Holland Holding is naast Fonq.nl ook eigenaar van Wehkamp.nl, Create2Fit en Lacent. Fonq is ook aanwezig in België (Fonq.be), Duitsland (Fonq.de) en Frankrijk (Fonq.fr).

Tags: