Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun verkoopt speelgoedkeuken van Dovy Keukens

Fun en Dovy Keukens hebben een samenwerking afgesloten, waarbij ze samen een speelgoedkeuken hebben gecreëerd die binnenkort verkocht zal worden in de winkels van Fun. Klanten van Dovy Keukens krijgen de speelgoedkeuken ook tijdelijk gratis bij aankoop van een keuken.

Meer samenwerkingen in de toekomst

“Dovy Keukens en Fun hebben enkele overeenstemmende waarden. Voor beiden staan kwaliteit en klantentevredenheid centraal en de speelgoedkeuken laat dit perfect zien. Het eindresultaat is top geworden, en we zijn ervan overtuigd dat de kindjes dat ook zullen vinden in de komende sintperiode”, zegt Joeri De Waele, partner bij Fun.

 

Ook bij Dovy Keukens zijn ze tevreden met het resultaat: “De speelgoedkeuken is heel mooi geworden en echt waar we als keukenbouwer naar streven: stijlvol, kwaliteit en op maat van de klant”, zegt Mario Muylle, zaakvoerder bij Dovy Keukens.

 

Fun wil in de toekomst nog meer samenwerkingen afsluiten met lokale bedrijven, nadat een onderzoek heeft uitgewezen dat klanten meer lokale producten in de winkels willen zien. “We willen op dit elan verder werken. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten waarmee we een gelijkaardig succes kunnen realiseren”, aldus De Waele.

 

De retailer wil ook meer inzetten op huismerken. Zo worden er voor de komende sinterklaasperiode negen nieuwe huismerken gelanceerd, met onder andere buitenspeelgoed, drones en poppen.