Ga dankzij Vitra gratis mee naar EuroShop 2017!

Ga dankzij Vitra gratis mee naar EuroShop 2017!

(publi) Wij nodigen u graag uit op een dagtrip naar EuroShop 2017 waar Vitra u op 7 maart 'The Village' voorstelt.

Ontdek samen met ons 'The Village'!

Onze manier van leven, werken, winkelen is onderhevig aan verandering, en dat merken we aan de actuele ontwikkeling van steden en shoppingcentra. Tijdens EuroShop zal Vitra daarom onder de titel 'The Village' een concept presenteren dat voldoet aan de huidige eisen van de klant.

 

'The Village' omvat een plaza-achtige setting waar klanten kunnen vertoeven en relaxen, maar die ook ruimte biedt aan vijf winkels die verschillende shoppingervaringen bieden: een fashionstore, een health & beauty winkel, een consumer electronics-zaak, een automotive showroom en een foodstore.

 

De verschillende winkels gaan elk op hun manier de actuele uitdagingen aan waaraan elke handelaar tegenwoordig het hoofd moet bieden: extreme flexibiliteit, snelle herconfigureerbaarheid, het kunnen inspelen op alle vijf zintuigen, zowel reële als virtuele diensten aanbieden, etc.

 


We vertrekken op dinsdag 7 maart met de bus in Antwerpen aan “Home of Retail” om 7u30. Eenmaal in Düsseldorf (10u30) starten we op de beurs met een 1-uur durende persoonlijke rondleiding in 'the Village' door Daniël Van den Brande en Fanny Perez. Vervolgens kan u op eigen tempo de rest van de beurs bezoeken. Afsluiten doen we opnieuw op onze stand waar we u graag trakteren op een drankje en een hapje bij wat live muziek. Het vermoedelijke aankomstuur in Antwerpen is 22u.

 

Interesse? U kan zich inschrijven voor deze gratis busreis (inclusief toegang tot de beurs) door tegen 28 februari een mailtje te sturen naar info@vitra.be. Wij bezorgen u dan spoedig alle nodige details. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Tags: